Simbol sonca in prane
O meni
Ksenija Haracic
Na svoji medicinsko-jogijski poti sem spoznala, kako sodobna medicina pomembno pomaga ljudem z zdravstvenimi težavami in jih učinkovito rešuje. Potrdila sem si, da številna bolezenska stanja nastanejo zaradi nepravilnega življenjskega sloga in načina razmišljanja. Ohranimo »zdrav duh v zdravem telesu« še preden pride do nastanka bolezni.

Našla sem številne jogijske rešitve, s katerimi dolgoročno in preventivno ustvarimo čudovite pogoje za boljše fizično, duhovno, mentalno, čustveno in socialno zdravje. Vse navedene oblike zdravja so namreč odvisne od naše pripravljenosti dela samih na sebi.

Preko individualno prilagojenih tehnik globinskega sproščanja, dihanja in svetovanja, ob primerni zvočni podlagi želim ustvariti pogoje v katerih strahovi, napetosti, utrujenost, nesreča, nemir in izpraznjenost, izgubijo na svoji moči.

S ciljem edukacije posameznika, da se »bolje opremljen« sooči z izzivi življenja znotraj in zunaj sebe in s tem preide na pot večjega miru in sreče.

Ksenija Haračić, dr. med.
osebna svetovalka za boljše počutje, celostno svetovanje za boljše psihofizično zdravje
“When you
are willing to feel it,
you can heal it.”
Anonymous

Prijavite se na prvi pogovor

Napišite, kakšna oblika vadbe vas zanima ali pa mi na kratko opišite težavo, ki vas pesti in odgovorila vam bom z nasvetom.
Zahvaljujem se vam za vaše sporočilo!
Odgovorila vam bom v najkrajšem času.
Nekaj je šlo narobe. Prosim poizkusite še enkrat.
Gumb na vrh
Na vrh
Simbol sonca in prane
Life Recovering Prana
dr. med. Ksenija Haračić, s.p.
Ulica Slave Klavore 5, 2000 Maribor
zdravjacenter@gmail.com
041 367 528
© Life Recoverng Prana, Ksenija Haračić s.p., 2021.
Vse pravice pridržane.